Om 911

911 A/S kort fortalt…

911 A/S – specialister i ventiler og reparation – blev grundlagt i 2001 med den målsætning, at levere førsteklasses distributions services til olie- industrisektorer som kemi, petrokemi samt beslægtede brancher – verden over – med VENTILER som hovedformål. For at føre denne målsætning ud i livet har vi sammensat et af Europas største og mest omfattende varelagre af kvalitetsprodukter indenfor ANSI ventiler, og vores lager og produktudvalg forøges fortsat måned for måned. 911 A/S køber alle ventiler direkte fra verdens førende ISO-certificerede producenter, så vi sikrer den bedste kvalitet og pris for produktet.

Det giver sikkerhed for levering af den rigtige vare, præcist når kunden ønsker det – til konkurrencedygtige priser! Vi bruger vores omfattende markedskendskab til at imødekomme ethvert ønske, uanset om det ligger inde – eller uden for vores lagerudvalg.911 A/S’ lagerbeholdning består af støbe-(cast) og smedejerns(forged) ventiler, bl.a. spærreventiler (gate valves), sædeventiler(globe valves), kontraventiler (check valves), bælgtætnede ventiler (bellows sealed valves), dobbelte kontraventiler (dual plate check valves), dobbelte afspærrings-/udluftningsventiler (SDBB), kugle-(ball)/butterflyventiler samt strammeanordninger (strainers), actuatorer og meget mere. 911 A/S kan levere tilnærmelsesvis alt inden for produktområdet (alle størrelser, trykklasser, afslutninger/ender og materialer).

Udmærkelse i kundeservice

Samtlige ind- og udgående varer underkastes grundig kvalitetskontrol og leveres med udførlig mærkning, specifikation og dokumentation. 911 A/S’ top-security lagerhotel har temperaturstyring til følsomme produkter, og vores værksted yder et godt og kvalitetsmæssigt uovertruffen stykke arbejde, stort som småt både hvad angår modificering og reparations arbejde på ventiler.

For os er serviceniveauet ligeså vigtigt som produktkvalitet, og vi har sammensat et team af tekniske eksperter med mange års erfaring fra forskellige områder af ventilbranchen. Vores erfaring, ekspertise samt en forretningspolitik som vægter TILLID, KVALITET og LEVERING TIL TIDEN højt, er garant/garanti for, at vi holder, hvad vi lover. Vores hovedkontor i Esbjerg er placeret tæt på motorvejsnet, internationale havne og lufthavne, så vi bedre kan servicere vores kunder.

Vi kan forsyne vores kunder verden over både hurtigt og effektivt – døgnet rundt! Alle ventiler fra vort lager kan leveres / afsendes indenfor 24 timer…

Den ikke-så-lille forskel!

Vi har forpligtet os til at investere i den seneste udvikling indenfor teknologi og kvalitetssystemer for at sikre, at en opgave ikke alene udføres til tiden, men at den udføres så hurtigt og effektivt som muligt – med fuld kundetilfredshed som mål.

Kundetilfredshed er en af virksomhedens højeste prioriteter, og vores udmærkede kommunikationsniveau sikrer, at dette er et opnåeligt mål. Hos 911 A/S ved vi, hvor vigtig det er at levere en uovertruffen service samt  kvalitets produkter til hver enkelt kunde.

911 A/S er kvalificeret i Achilles Joint Qualification System for leverandører til olieindustrien og udfærdiger i øjeblikket procedurer til kvalitetskontrol med henblik på ISO 9001-certificering.