Projekter

Ventil Projekt Håndtering

911 A/S er en meget erfaren virksomhed når det kommer til at; håndtere, levere, guide og vejlede kunder indenfor ANSI ventilbranchen. Vores lange brancheerfaring og erfaring indenfor projekthåndtering gør os i stand til at løse opgaver, store som små, og helt efter kundens ønsker, krav og specifikationer.

Vi har gennem årene fået samlet et af Europas største og mest omfattende varelagre indenfor ANSI ventiler, og der bliver tilføjet nye produkter på månedlig basis igennem vores tætte samarbejde med verdenskendte og markedsledende producenter. Alle vores produkter er nye og fuldt certificerede i overensstemmelse med gældende love og regler. Alle ventiler er fuldt certificeret til bl.a. EN10204.3.1 + 3.2 + Firesafe + corrosion A262, G48, ISO 9227, NACE, NORSOK, TED.

Vores erfaring og ekspertise, samt muligheden for at levere og modificere direkte fra vores store varelager gør, at vi hurtigt og effektivt kan finde en løsning på eventuelle problemstillinger.  Samtidig forekommer muligheden for at benytte sig af varelageret til blandt andet projekthåndtering og ikke mindst dag til dag levering.

Projektafdelingen hos 911 A/S har erfaring med at løfte projektopgaver af alle størrelser, og vi er klar til at løse jeres specifikke projekter.

12596586_10205984401547471_160388953_o

Hvordan 911 A/S kan tilføre værdi til dit projekt via:-

  • Formå at udbyde produkter fra konkurrerende producenter
  • Ekspertviden af konstruktions- og produktionsmuligheder
  • Stort og omfattende varelager med mulighed for håndtering og modificering af ventiler og øjeblikkelig afsendelse.
  • Erfaring og ekspertviden indenfor håndtering af projekter i alle størrelser, og med forskellig kompleksitet.
  • Tæt samarbejde med verdenskendte og markedsledende producenter.
  • Dokumentationshåndtering.
  • I stand til, at løse problemstillinger hurtigt og effektivt inden for ventiler og håndtering.

911 A/S = Specifikations krav – til tiden – inden for budgettet.